En vecka senare

Ojojoj vilken vecka jag har haft! Har varit på saga typ hela tiden, gått och lagt mig senare än vanligt och gått upp tidigare än vanligt. Har spelat trombon oerhört mer än vanligt. Har spelat teater oerhört mer än vanligt också. Det har varit fantastiskt kul!

Imorgon skulle jag ha åkt till Kalmar. Men istället beslutade jag mig för att vara hemma och ha kapällgig. Familjen åker iväg och pappa lackar golvet uppe så jag måste hålla mig på nedervåningen. Jag kom på att jag kommer vara helt själv på påskafton. Om någon känner för att komma hit är ni välkomna. Jag bjuder på mat, dryck underhållning och sängplats om så vill.

Den 10.e april spelar MindGarden på skolan är vår. Den 11.e ska jag vara på kävesta folkhögskola klockan 9.30. Det blir kul!


Så mycket att göra!

Jag hinner knappt med mig själv! Men det är kul! Nu ska det repas musikal och ikväll är det final i Musik direkt på konsert & kongress. Det blir najs! Hejsvejs!


Blogga vare ja

Det går inte alltid att blogga. Det är synd. Jag har försökt massor med gånger men bloggmakarna verkar inte vilja att deras kunder bloggar...

Vad har jag gjort då? Inte så mycket. Jag var dödssjuk ned extrem feber och hosta i en vecka. Jag har sökt folkhögskola. Jag har spelat bas. Igår gjorde jag min teaterdebut. Det gick bra. Igår hade Umgänget gig. Det gick också bra.

Nu ska jag repa med MindGarden. Vi har gigg nästa lördag. Final i Musik Direkt. Då vill man ju vara bra.

Teolinda fyller år idag. Jag borde kanske åka till rimforsa och äta tårta... Jag får se hur det blir. Det är ju kul att vara hemma ensam också.


RSS 2.0