En lista!

Hejsanhoppsan!! Hurra för det!
Min familj har övergett mig och åkt till Kalmar. Jag var ju visst inte ledig imorgon... Här kommer en lista på saker man kan göra när man är ensam hemma:

• Spela datorspel med jättehög volym.
• Inte stänga av musiken när man går på toa.
• Gå på toa med olåst dörr.
• Göra köttbullar med tacosmak. (Det har inte jag gjort men man kan göra det)
• Bjuda in alla sina kompisar på en mindre fest i vardagsrummet.
• Gå på mattan.
• Äta lunch framför tv'n
• Spela trombon i badrummet
• Gå ut på en promenad utan att behöva säga vart man går.
• Göra mat till två personer men äta upp allt själv.

Det var nog allt. Familjen kommer tillbaka på tisdag. Välkommen hit den som vill leka/äta/festa/se på film/sova.


I tröttheten

Nu orkar jag inte mer. Godnatt.

Idag spelade jag in bas i studion.


Frackbyxor och flanellskjorta

På med fracken och fram med trombonen! Hurra!


Jobb!

Igår hade jag kapällegig! Luften i skolan var lite tunn idag... Amanda kan vara ganska så mycket elak. Du borde passa dig! Jag är bra på att hämnas. Och på historia. (det var ett jäkla tjat om historia här)

Nu ska jag jobba. Imorgon har jag kapällegig igen. Hurra och adjö <3


Supersjälv

Idag är jag superensam. Mamma jobbar någonstans och kommer hem på fredag. Pappa och Max har invetering på pappas jobb. Jag vägrade för att jag måste skriva ett x antal historia arbeten. De äter kvällsmat där... Jag är själv... Men det är kul att va själv! Ryck upp mig nu! Imorgon är det ju bonkapällespelning. Det är kul!


Upp-sala

Jag är i Uppsala. Jag är finklädd. Jag ska på bankett hos syrrans orkester. Kul.
Hejdå


Teolinda!

Hallihallå pojkar och kvinnor!

Julia is in tha house!
Chillar i korridoren med Alex och hon i rubriken. Jag är dessutom frivillig, bloggare alltså. Kom just fram till att det är tur att jag inte har någon blogg, för hade jag det skulle statistiken ligga på minus 10 pers om dagen, typ. Har en lektion idag, espanol, med krusidull över n. Dags att dra sig mot katedral. Puss!


72-365

Jag bloggar lite dåligt. Någon frivillig som vill blogga åt mig?

Det har inte hänt så mycket. Jag är nästan frisk. Jag har jobbat idag. Igår satt jag jury för de nya sökande. Vrålkul. Jag tror jag blev lite kär.

I går skrev jag en låt. Det är den första låten sedan Trapped Inside a Storm som jag är nöjd med. Denna blev skitbra, om man får säga det själv. Malin tyckte den var bra med.

Det händer inte så mycket i övrigt. Jag chillar. Tänker lite för mycket. Har en ny tröja på mig. Jag tog en bild på mig själv i spegeln, ett under! Ett ännu större under att jag gör något med den. Hoppas ni inte dömer mig. Farväl


Fundering

Jag funderade på om jag skulle blogga. Sen bestämde jag mig för att inte göra det.

Idag tränade jag bal. Jag dog nästan.

Amanda frågade om jag var sjuk sjuk eller dum i huvet sjuk.

Godnatt <3


En sjuklig dag

Jag är sjukt sjuk. Jag vaknade igår morse av att jag inte kunde andas. Inatt vaknade jag med jämna mellanrum av samma sak. Snuvig, ont i halsen, hes, och ont i huvet. Perfekt! Trots alla sjukdomar hindras jag inte från att igår åka på kalas i slaka, för att vid halv tio idag åka tillbaka dit för att hjälpa Ludvig städa. Sedan cyklade jag hem. Jag dog nästan. Dels av snuva och dels av att jag nästan blev överkörd. Sedan körde jag till netonnet där jag gick runt och tyckte synd om mig själv. Hemma halvsov jag och tittade på Hair, för att sedan avsluta dagen med MusikDirektfinal.

Nu ska jag sova så sjukt (höhö) mycket!
Godnatt <3


Oändligt (glad?)

Livet är nästan på topp ikväll! Jag så jävla glad!

•Jobbet var superkul idag!
•Hermansson & Umgänget gick vidare till distriksfinal i Livekarusellen!!!!!
•Jag såg Svenska björnstammen live!
•Jag åt mat med skedagänget.

Det kan ju bara nästan inte bli bättre!!! Hurra för det! Tack o puss <3


En 5/7 vecka senare

Kryssningen var faktiskt inte alls så farlig som jag trodde. Riktigt trevlig faktiskt. Och sedan igårkväll fick jag mysbesök av mysiga människor som mös och tittade på film. Det kan beskrivas med ett ord: Mys!

På torsdag är det semifinal! Jag hoppas alla som läser detta kommer... *host*

Jag längtar efter spelning med bonnkapälle! Min frack är fin nu.

Idag tittade jag på nästan allt extramaterial från Titanic och repade. Sen blev jag hemskjutsad av krist-offer på moped. Kul. Godnatt <3


En blogginlägg såhär på kvällskvisten



Godkväll! Det är lov. Jag jobbade idag. Det var kul. Sen har jag suttit och gjort ingenting. Kul. Imorgon ska jag repa. Roligt på riktigt. På söndag ska jag på kryssning. Halvkul. Kryssning är säkert kul om du inte är 17 och åker med din familj, släkt med kusiner som är i 7-10 och 20+ och en bror som hänger efter än hela tiden... Jag får väl ta med en bok.

Nu till det roligare nyheterna!
  • Igår såg jag Titanic i 3D. Jag grät bara fyra gånger.
  • Idag tog Amanda bort sin tandställning. Hon har ett sjukligt fint leende. Det hade hon innan också.
  • Idag läste jag det sista intresanta i historieboken. Nu finns det inget mer intressant att läsa om när vi     lyssnar på musik på kultur och idéhistorian.
  • Jag spelade Svea Rike när jag kom hem från jobbet. Det är optimerat för windows 98 men det funkade perfekt på min dator ändå!
  • Jag är lite nördig när det gäller historia.
  • Historia är nog det enda jag är bra på.
  • Godnatt <3

Lugnet efter stormen

OBS! Detta inlägg kan inehålla spår av ilska och depression. Känsliga läsare varnas!


Idag har jag varit på alla olika humör det går att vara på. Imorse var jag trött (om det nu räknas som ett humör). Sen blev jag lite opepp för att sedan på ensamblen bli mycket pepp och ytterligare glad när umgänget gick vidare till semifinal, för att bli ännu mer glad när jag fick träffa Emma! Sen gick det utför. Jag blev ledsen för att MindGarden inte gick vidare, och sedan depp och ännu mer ledsen för det och när jag är depp över en sak kan jag lika gärna komma på fler saker att vara ledsen för. Sen gick det över när jag åt glass med Malin, som alltid gör en glad!

När jag sedan gick till repet var jag inte ledsen längre. Då var jag pepp och under repet blev jag skitglad och fylld med awesomeness för att vi har en ny superhit! Jag blev även lite småsur på att vissa helt skitusla band gick vidare till semifinal istället för andra bra (inte bara MindGarden). När jag kom hem var jag glad, men datorn kraschade fyra gånger vilket drog ner moralen litegrann...

(Här kommer den arga delen!)

Sedan fick jag se poängen från de olika deltävlingarna. Det var rätt så bra poäng på många ställen förutom ett... Där ett gäng skitungar satt i juryn som vi hade spelat med förra året och som då inte visade någon medkänsla. Den var inte bättre i år. På de andra spelningarna hade vi fått runt 19 poäng av 25 möjliga (varav 20 sätts av juryn). På katapulten satte asen 2.25 på låtmaterial, sceniskt intryck, teknik och helhet. Hur fan tänker idioterna?? Vi fick fyra publikpoäng så vi kan väl inte ha varit så usla? Jag vet att vi inte är det bästa bandet som finns men vi är fan mycket mer värda än 2,25!! Skitungarna själva spelar i det (utan att överdriva) sämsta band jag har hört som är seriösa. Bara för att asen själva får totalt 5 poäng på sina deltävlingar kan de väl visa någon neutralitet och medlidande! Tack som fan jävla idioter som slängde iväg våran semifinal. Tack tack.

Efter att ha varit arg hela kvällen har jag nu glömt och gått vidare. Umgänget är i semifinal!! Hurra!!!! Godnatt


Sumering

Snö... Vilket aprilskämt…

Fredag
"Rep" och sedan häng med Johan, Jacob och Hedvig, för att sedan träffa trevligt folk.

Lördag
Ingenting. Jag gjorde inte ett skit... Sen körde jag lite bil.

Söndag
Rep, balträning, lunch, rep, vila

Ganska så trevlig helg... Vila är skönt. Jag längtar till pozk


RSS 2.0