Buselibusar lite!

Hej!
 
Jag tycker att det är lite för dålig uppdatering på den här bloggen. Vilken himla tur att jag fortfarande kommer ihåg lösenord och sånt!
 
Det var bara det jag ville ha sagt. 

Tjoho.

Puss och hejdå!
 
 

Tyskar är inte svenskar

Nu sitter jag på tåget från Kalmar mot Rimforsa. I samma vagn åker föreningen Deutsch lästigen Jugendliche mit leichter mentaler Retardierung. "Tyska jobbiga ungdomar med lätt utvecklingsstörning". Det verkar som att antingen så har man lätt utvecklingsstörning eller så är man jobbig. Man måste nog uppfylla ett av kraven för att få vara med. En del av föreningen är inte så farlig, men den tyska, jobbiga och den ungdomliga delen av föreningen är ju... intresant. Detta kommer bli en kul och avkopplande resa.


Idag blåser det

Idag är det nästan storm i Kalmar. Då är det kallt, endast 16 grader. Igår fick jag något slags ryggskott. Det har varit en plågsam natt. Varje gång jag har rört mig så har jag vaknat av smärta. Morgonen har gått ut på att bli av med värken, men mestadels gick jag runt som en krympling och försökte röra mig utan att det gjorde ont. Nu har det gått över lite och jag känner mig härdad nog att tatuera mig. Ojojoj


Den ocencurerade Jacob

Förlåt mig. Jag tar det så lugnt så jag glömde bort att jag redan hade lagt ut den bilden på mig och Jacob. Ursäkta. Misstaget ska inte göras om.

Som ursäkt kommer därför ett större antal bilder jag har på telefonen på Jacob och mig (eller bara Jacob eller mig när vi har varit på samma ställa då bilden togs, eller bilder Jacob har skickat till mig)

När jag tänker efter så blev det ju bara bilder på Jacob. Istället för "Ursäkt för tidigare inlägg", som inlägget heter nu så får det heta "Den ocensurerade Jacob".

Sen är det ju så att bloggappen är nästan sämre än facebookappen, så det går inte alltid att ladda upp de bilder man vill. Därför lägger jag upp bilder lite när som på Jacob istället.

https://cdn3.cdnme.se/3231030/6-3/pic_51dc2d259606ee3573375398.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3231030/6-3/pic_51dc2d32e087c337303ae04a.jpg" class="image">


Dagens outfit

Badbyxor.


Hänger i Kalmar

Hänger i Kalmar. Amanda hängde med hit i tisdags och åkte hem idag. Typ 37 timmar. Det var trevligt.

I Kalmar händer inte mycket. Jag letade igenom gamla LP:s och hittade lite jazz och lite blues. Idag är det inte soligt så då kan man sitta inne o lyssna på det. Annars är det lugnt och skönt. Nu insåg jag att jag har legat i soffan i fem timmar...

Snart ska jag hem o Gigga. Fem gig väntar om två veckor. DET blir najs! Nu borde jag göra något vettigt. Spela mobilspel typ.


RSS 2.0