Gaderf 3

Holabandola!
Tredje gången gillt, idag. Solen skiner, elefanter är rosa och fiskpinnar möra. Livet är ju faktiskt ganska bra tycker jag. Idag är det fredag, imorgon är det dags för högskoleprovet och på söndag konsert! Det var allt, peace out. Kom ihåg att Älska mer!


Gaderf

Sovmorgon är gött! Fredagsmorgonen är enda sovmorgonen jag har... I höstas och i ettan hade jag sovmorgon varannan dag, var tog de vägen?

Idag ska jag räkna matte, spela bas, spela trombon, ha historia och repa!

Jag drömde att jag köpte en två meters kaktus på Malmö station för 50:- som jag hade med mig till skolan och chillade lite med. Sen blev det en mardröm när jag missade två lektioner och fick ogiltig frånvaro...

Godmorgon <3


Att blogga för att blogga? Vatten tack

Jag hatar att jag ibland bloggar för bloggandets skull, när jag varken känner för det eller har något minsta intressant att säga...

Idag åkte jag longboard! Det var startskottet för "Östergötland by Longboard 2012" som kommer bli lite fêtare än 2011! Jag har skaffat sponsorer, fyra stycken! Elvira är huvudsponsor! Hon bjuder på supergott fika! Andreas bidrog med en sten...

Situationen är rätt så bra för mig just nu.


Lørdag

Hey alla fans!! (alla fem) Idag sov jag länge. Först hade jag tråkigt. Sedan plockade jag pinnar på gården, för att sedan ha tråkigt igen. Sen! Nu ska ni få höra! Då började jag sy på fracken! (Är han sjuk? Tänker ni. Syr pojken? Vad har hänt?) Men jag är helt frisk! Bara lite uttråkad, men oj vilket tempo jag fick upp! Runt 30-40 kapsyler på en timme! Å så stolt jag är!

Det är tomt på handleden, jag klippte av emmabodabandet för att sy fast det på fracken.

Det var dagens inlägg. Godnatt <3


För all framtid ensam

Jag vet att jag inte är forever alone, men det är sjukligt rolig humor!

Dagen har varit intressant och lärofylld. Jag har haft tre konserter med sexorna som har sjungit Beatleslåtar.
Tidigare när jag har spelat har jag inte kunnat tänka på scenen och därav inte kunnat minnas något från spelningen efteråt. Nu kunde jag både tänka och läsa noter samtidigt. Jag behövde inte heller tänka på scennärvaron eftersom att jag ej var i fokus. Ganska behagligt.

Jag skulle kunna skriva något mer men jag är för lat och ni har säkert bättre saker för er, alla fem...


Adjö, eller?

Det finns inget intressant att skriva här om mig. Jag har någon liten släng av halsfluss. Jag satt i aulan i sex och en halv timme idag. Imorgon har jag tre konserter.

Jag följer Amandas förslag och skriver om andra personer istället.

•Max åkte buss till stjärnorp idag, men han hade inte pengar hem. Då bad han mig hämta honom med mopeden... Jag tackade nej.
•Jasmin fick spela på ett gammalt trumset, då blev hon glad.
•Jacob var här igår, vi drack Chailatte, lyssnade på LP och jag fick skryta om mina militärkunskaper.

Det var det intressanta om andra, nu stänger jag in mig i källaren och skriver lite grunge. Godkväll


Duktig, nördig och förväntansfull

Idag var jag duktig, jag cyklade en mil på träningscykeln i källaren.

Idag var jag nördig, jag förhandsbokade ett spel.

Idag repade jag, och är förväntansfull och hoppas att vi går vidare till semifinal så vi får spela våran übergrymma cover.

Igår, eller om det var idag, hade jag nio läsare och 20 sidvisningar på något lustigt sätt. Det normala är fem-tolv. Det lustiga var att jag bloggade själv! Inte någon Amanda eller någon Lin. Lustigt...

Fredagens ros går till killen som frågade om jag behövde en taxi när jag gick hem från bussen vid tretiden. Jag var bara 200meter från mitt hus men jag tackar så hjärtligt tusen gånger om igen. Ser jag dig någon gång ska jag erbjuda dig en helikopter.

Tack och godnatt


Hej igen

Jag bloggar inte så mycket för jag känner inte för det för tillfället. Jag är mycket trött. Mår lite sådär. Idag kollade jag på frack till balen. Ej den på bilden om någon fick för sig det. Godnatt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231030/images/2012/pic_194366761.jpg" class="image">


Skrivet av Lin

Tjoflöjt ! och heeeeeeeeeeeeeeej och välkomna!!!! Jag är inte Alexander som många kanske förväntar sig ... eftersom det typ är hans blogg osv. Mitt namn är Lin!

Endel vet nog vem jag är, men de flesta (Alex skeda kompisar som han babblar om hela tiden) vet nog inte det.  Jag vet inte hur jag ska förklara mig själv på bästa tänkbara sätt jättesnabbt, utan att det ska låta som en boring kontakt annons eller ett personligt brev i c:vt.  Jag tänkte köra lite tvärt i mot. Berätta något jag tycker är tråkigt och något jag suger på. Kul va. Nu börjar jag!!!!!!!!!!!

Något jag tycker är as tråkigt är typ skratt serier ... asså typ vänner, joey och  typ Scrubs. Vilket jag alltid får värsta reaktionerna av, det är något jag lärt mig att man bara inte ska säga, folk blir typ arga, men nu kläckte jag ur mig det ändå. Det är Typiskt mig att göra något sånt också. Jag är även ganska puckad,  kommer på och säger konstiga grejer dagligen, men nu reagerar nästan igen längre. Något jag även har väldiga problem med enligt Alex är min svenska. Jag suger helt enkelt på att tala svenska... skriva också som ni kanske märker... Det är inget som rör mig eller oroar mig direkt, men det gör lille Palmis. När något blir fel ingriper han.

Titt vilken fin lista, och oj vad mycket roligare det blev nu. Nu känner ju ni typ mig!!! så nu kan vi hoppa över hela den grejen i nästa inlägg! Nu ska jag kolla på bigbrohter! Alex hatar typ det programmet men jag tycker det äger! Puss och hej!





Såhär ser jag ut när jag äter pingvinstång


Säng säng sova!

Jag älskar min säng! Särskilt efter en dag/kväll/natt som denna!

8.10 Historia på Birgitta
10.30 Film
13.00 Nollningsplanering
15.30 Rep
16.15 Börja rigga
18.45 Riggat klart
19.30 Gigga
21.00 Mosha
22.00 Gigga
23.00 Rigga av
01.00 Riggat av klart
01.30 Gå hem

Jag har ont i tre fingrar plus höger tumme efter MindGarden gigget. Någon trampade på min arm i moshen. Jag har en ganska enorm blåsa på tummen. Min kropp är slutkörd. Imorgon ska jag upp vid kvart över sex för att spela i radion åtta! Nu ska jag verkligen sova! Shit vad jag ska sova!


Hämta andan



Dagen har mist sagt varit fartfylld! Först Go-kart nio till elva, sedan hem och duscha för att tärna bal tolv till halv två, för att sdan rapa halv fyra till halv sju. Snart ska jag titta på Äkta människor.

Balen går skapligt bra, det är svårt. Man blir väldigt yr.

Jag skulle skriva något mer halvviktigt, men jag glömde visst bort vad.

Semifinallåtarna har kommit! Hurra för det!

Imorgon är det Skolan är Vår!!!! Hurra!! Tagga gig x2!!

O så hälsar vi svingsen adjöken, här ut i öken!


Skor, bil, mosh och pizza

Idag har jag köpt balskor, converse och tofflor. Alla i storlek 48! Sedan åkte jag bil, länge. Sedan for jag ner till skylten för lite mosh till Livekarusell. Sedan blev det trång bil och pizza med Markus, Thim, Ludvig och Jacob.

Jag bryr mig 7% om melodifestivalen. Allt är ändå bara rip-off. Förlåt om jag låter pessimistisk men sådan är jag väl.

Alla mina pengar är slut. Jag köpte en dyr billig baspedal för mina besparingar.

Imorgon ska jag köra go-kart, träna bal och repa. På måndag är det skolan är vår!!!! Peppa!!! Godnatt


Spännande dag

Detta är min bror. Han heter Max. Han är fjorton år gammal idag. Gratulerar! Max är snäll och välvårdad, och lång. David och Max är lika gamla, det kan man glömma bort ibland! Under de närmaste nio timmarna kommer jag att dela säng med Max på ett hotellrum vid Slussen.

Max är bra att ha ibland, när han inte spelar dator i mitt rum och pratar högljutt i skype. Tack vara Max har jag ikväll ätit trerätters på Cirkus för att sedan titta på en mycket rolig man: Robert Gustavsson.

Tack vare Max så kommer jag imorgon köpa skor. Det är intressant att köpa skor för det är som ett äventyr. Att först leta upp en affär som brukar ta hem stora skor, för att sedan leta reda på var i Stockholms förorter den finns, för att sedan hitta till förorten, för att sedan hitta till affären i förorten.

Här kommer en låt som passar kvällen:
Slussen by Nigth - Adventure of
Jag vet att många bara läser vad låten heter och sedan skiter fullständigt i att lyssna på den. Men snälla, lyssna på den! Den är inte jättebra, men ibland är den bra! Särskilt remixen av Den Svenska Björnstammen.

Det var allt jag hade att säga. Puss och godnatt <3


Mer intressanta grejer

Jag gör en Iron Maiden - Run to the buss! Att jobba är kul ibland, dock jobbigt och slitsamt.

Det gick mycket dåligt för mig på kulturhistorian, jag kommer aldrig bli klar med historiaBrspporten, det gick bra på kulturhistorian för vissa andra, mina fötter fryser.

Jag kliver på bussen vid kungsgatan för att få en handikappsplats där mina ben får plats innan trädgårdstorget där hela blir proppfull. Vid tinnerbäcksbadet när halva bussen står upp, kliver det sist på en äldre dam med krycka. Nu får jag stå hela vägen till ekholmen.... Hade gött!


intressanta grejer

Heeej!!

Jag borde egentligen skriva en berörande sammanfattning om postrock på engelska, men jag kände att det här var lite viktigare..

Alex är en bra människa, men ibland tänker han lite knasigt... Han tror t.ex att det måste hända något intressant i ens liv för att man ska kunna skriva blogginlägg som får ett läsarantal som överskrider 30. Det är bara knasigt. Som om jag skulle ha något intressant ur mitt liv att berätta...!!

Jag har två enkla tips:

1. Gör reklam för din blogg (det är kul, jag lovar. askul.)

2. Hitta intressanta saker ur andras liv - då behöver du inte göra något intressant själv! Supersmidigt!

Här följer en rad intressanta saker ur andras liv:

  • Salem al Fakir har blivit pappa
  • Bergman blev pappa, men han kommer ändå tävla i stafetten på fredag
  • Arsenal vann igår, men Milan går vidare ändå
  • Cimon Lundberg ville hångla igår
  • Elvira drack pucko idag
  • Soran Ismail är en pifolog

Ni ser! Man behöver inte ha ett intressant liv, det handlar bara om att hitta det allra allra aaaaaaallra mest intressanta ur andras liv!

Nu ska jag lämna den här bloggen en tid för att ge lite utrymme för Alex (det är ju trots allt hans blogg...). Jag ska istället ägna mig åt att lära mig använda Twitter. Det blir spännande...

Med kärlek

prosumus

Amanda


 


Trend?

Det blåa sträcket som ligger runt fem är mina läsare när jag bloggade. När det är en topp på 38 så bloggade Amanda... Behöver jag säga mer? Jag skulle kunna berätta något intressant.

Tyvärr händer det inte så mycket intressanta saker för mig just nu. Jag mår illa. Jag är lite duktigt på kör har jag märkt. Jag är lite trött. Det är nog det enda. Amanda får gärna skriva något vist som drar hit en massa folk. Själv spelar det inte så stor roll. Tack vare att folk läste bloggen så blir folk arga på det jag skriver.

Rättelse: Umgänget blev inte utslängda ur repan. Jag måste ha drömt det... Hejdå


o så var det det där med smileys...

Goddag goddag!

Alex skrev i sitt förra inlägg att han har konverterat; från en pressad smileynarkoman till en lycklig och fri människa! Jag vill inte vara den som är den, men jag har en känsla av det är jag som har lyckats indoktrinera honom med mina fantastiska åsikter och på så sätt gjort denna mycket positiva förvandling möjlig!

Jag anser att det överkonsumeras smileys (eller smileysar, eller gubbar, eller vad man nu vill kalla de lustiga tecken som många lägger till efter sina meningar). Somliga tycker inte att det här är ett stort problem, andra är till och med anhängare till denna mycket farliga trend. Och jag håller med om att det finns betydligt större problem här i världen, och det finns betydligt farligare trender att vara anhängare till, MEN det motsäger inte att vi borde göra något åt detta missbruk!

Visst, smileys kan vara bra ibland, det är ju lite småcharmiga - särskilt när de är grafiska - men, ärligt talat, att skriva en :) efter Hej!, är det verkligen nödvändigt?! Att använda en smiley efter varenda mening (eller varje ord, ve o fasa!) blir bara pluttrigt, det blir svårt att läsa... (Jag känner mig lite som en gammal rynkig 87-årig tant med rullator och hörapparat som läser Allers och köper sylta varje lördag, men jag tycker faktiskt att det är svårt att läsa sms med massa smileys...)

När jag talar med människor som är för smileys brukar de säga att man använder det för att förhindra missförstånd, det är ju bra (fastän missförstånd kan vara trevliga ibland). Det jag är emot är inte användadet av smileys i sig, utan missbruket! Att skriva Hej! :), är ett missbruk!

Man kan faktiskt visa vad man menar, utan att använda en enda smiley, t.ex genom skiljetecken och ordval. Missbruket av smileys leder till att vi blir obildade och oförmögna att använda skriftspråket, både att själva skriva och att förstå andra...

Skämt åsido, använd smileys/smileysar/gubbar, gör det, men snäällaaa - använd det med måtta (tänk på mig och alla andra 87-åriga tanter som läser Allers..!)!!

Med kärlek

prosumus

Amanda


Kazoo i knäet

Jag sitter och kliar mig i ögat. Kul liv.

Idag gick jag en kort promenad med Lin i det fina Gottfridsberg i det fina vår vädret. Det är ungefär det som har hänt i mitt liv sedan igår.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231030/images/2012/pic_192750902.jpg" class="image">


Slut på el?

Idag är det måndag! Det innebär glass! Hurra för det! Något annat att hurra:a för är att jag fick MVG i kör!! (hade jag inte blivit konverterad till att inte göra smilys så hade det definitivt kommit ett antal här.)

Tyvärr är jag en dålig lärare.

Elen försvann i repan idag. Det var inte kul. Vi fick avbryta precis innan refrängen. Snacka om att man blev paff!

Hermansson och Umgänget blev även utslängda ur sin repa idag. Så då får vi flytta in i MindGardenrepan!


Kli

Jag tackar Amanda för det mycket fina inlägget. Välkommen tillbaka för att blogga när du vill.

Igår gjorde jag ingenting. Idag har jag gjort massor! Började med att titta på Vasaloppet, för att sedan inte träna bal, för att sedan spela gitarr, för att sedan äta våfflor, för att sedan gå och repa utan halva bandet, för att sedan åka hem och äta lyxmiddag, för att sedan åka tillbaka och repa med större delen av bandet, för att sedan cykla hem i extrem kyla. Nu ska jag sova extremt mycket! Puss och godnatt <3


för kännedom



Hej hej alla faaaaanz!

(jag vet att Alex har många faaaaanz, men han har inte insett det själv)

Jag har fått den stora äran att skriva klatschiga inlägg här när jag känner att det finns ett behov.

Jag heter Amanda, är 6335 dagar gammal (om 9 h och 56 min är jag 6334 dygn gammal..). Jag bor i staden Rimforsa, går på Musikgymnasiet på Folkungaskolan i den lite större staden Linköping. Jag tycker att Folkungaskolan är en bra skola. Jag jobbar på ICA. ICA är den bästa mataffären. (jag är inte arbetsskadad.. nej då.) Jag ska jobba imorgon och på söndag. Det är så jag gör för att bli rik, men vem vet, jag kanske har en framtid som blogg-assistent... Det vet man inte!

Japp. Nu har ni lite kännedom.

Det firar vi med en fantastisk låt (den har en ganska sorglig text, men det tar jag inget extra för):

Markus Krunegård – Askan är den bästa jorden

Med kärlek

prosumus.


Trötthetens bekymmer


Lite bortsopning av rullgrus och lite varmhet i vädret skulle sitta fint så att man kan påbörja årets turné! Hurra för det!
Idag var jag först i skolan och skrev ett jättefint inlägg om hur själv jag var. (JUST DÅ!) Tyvärr så försvann det... Sedan for jag ner och repade i någon timme för att sedan snacka skit i några timmar. Det var mycket trevligt och jag är mycket glad över att det finns så fina presoner i min närhet. Återigen tack för er!
Jag känner lite obehag. Jag hoppas det löser sig.

Som kylan mot fingrarna
Som värmen mot bröstet
Som kylan mot hjärtat
Som värmen en vintekväll

RSS 2.0