Bajs

Tack för att ni läser. Det värmer. Nu ska jag jobba. Jag får nog skippa kalaset hos min kusin pga övning. Förlåt.

Hejdå


Hyllning till Malin

Jag har en vän som heter Malin. Malin går i min klass. Malin bor i Vidingsjö. Malin har pool. Malin har en syster som heter Janni. Jag brukar åka longboard till Malin och spela biljard på sommaren. Malin är snygg. Malin gillar Kent och Radiohead. Malin äter glass med mig varje måndag. Malin har en pappa som heter Stefan, som min. Malin har en iPhone 3Gs. Malin uppdaterar aldrig sin telefon.

Malin är bra. Malin är en sån person man alltid kan krama när man behöver en kram. Malin blir man alltid glad av att vara med Malin. Jag tror Malin känner mig ganska bra. Det är bra. Jag tror jag känner Malin ganska bra. Malin gillar min låt som jag gjorde i ljudtekniken.

Enkelt sagt, Malin är Underbar! Jag hade en bild på dig på min mobil. Puss och kram på dig <3


Här sitter jag och har det bra

Här sitter jag ensam i korridoren, försöker öva på sångläxan och har ont i min stortå. Den har svullnat upp och gör svinigt ont.

Jag är fräsch i munnen efter tandläkarbesöket.

Tisdagar är tråkiga.

Varför har jag inget vettigt att skriva?

Fuck My tå


En lång, mörk och kall dag.

Två inlägg på en dag! Ojojoj! Så blir det om det kommenteras.

Företagsekonomin var lite kul faktisk. Jag kom fram till att om jag köper julklappar för 1000:- så kommer jag få ett överskott på 1150:- i december. O det är ju bra. Min ekonomiska månad sprack lite idag. Jag köpte naturgodis för 32:-. Synd för mig.

Idag på kören började jag min höstdepp. Sen satt jag och deppade på ågatan med herr Kriserius och fröken Jaselemin. Sen åt jag glass och blev glad igen. Det kanske bara var en dålig eftermiddag.

Lite mindre deppiga saker:
• Imorgon ska jag till tandläkaren.
• Idag är det Internationella mansdagen.
• Jag kom på att jag glömde min sångläxa i skåpet.
• När jag skrev sångläxa rättade telefonen till sångröst.
• Nu ska jag äta mat jag slipper betala för.
• Imorgon är nog en bra dag.


En annan vecka nu

Nu är den bloggfria veckan slut. Det var neutralt. Jag har knappt gjort något under veckan. Har det inte hänt något bör man inte blogga. Eller? Har man inget att säga bör man inte blogga.

I fredags var det intag med kapälle. Efter det var det gig. På något sätt lyckades jag få in sex eller sju spyor på en kväll...

I lördags gick jag på bio med Emelie, Call Girl. Funderar du på att se den, se den!

Igår repade vi med Kristoffer. Det var länge sen sist. Sen åkte vi spontant och badade i 20 min... Sen åt jag och Kiristius sen gick jag hem.

Nu ska jag åka till Ljungkan. Blä. No fence Charlie... Jag ska läsa företagsekonomi. Det blir nog intressant.


En weekend utomlands!

Nu är jag hemma från Paris! Vilken resa! Det var sjukt najs!

Vi började med att flyga från Köpenhamn i torsdags. Kom fram och fick finmiddag av grabbarna. På fredagen när de jobbade så gick jag och Amanda runt i Paris och hade det gött! Tittade på alla sevärdheter och åt på restaurang. På Lördagskvällen åkte vi upp i Eifeltornet. Det var coolt. Sen promenerade vi runt lite i stan. Idag flög vi vid tolv från Paris. Tåget hem var tillochmed tidigt i Linköping!

Nä så var det faktiskt inte. Såhär gick det till på riktigt:

Norr om Norrköping hade en elledning ramlat ner på spåret i torsdags så det var totalstopp och inga tåg kom från Stockholm till Linköping. Tåget vi skulle tagit vid 9.55 var inställt och åkte runt Linköping så vi fick åka till Mjölby där tåget skulle stanna. Vi skulle checka in väskorna senast 14.45 på flygplatsen och tåget skulle vara på Kastrup 13.05. Men i Mjölby gick tåget vid 11.15 och skulle vara framme 14.15. Det skulle liksom vara lugnt. Sen var det banarbete så tåget blev lite mer försenat och skulle komma fram 15.35. Vi skulle liksom hinna om vi sprang. Sen var det inställt från Malmö så vi fick ta ett öresundståg som kom fram vid 14.53. Kort och gott, vi missade flyget. Vi skulle bara få tillbaka 500 var av 1300 och nya biljetter kostade 2000 tur&retur var.

Vi fick då istället åka hem till Amandas mammas kompis i Svedala (Skåne). Där fick vi mat och sovplats och vi bestämde att vi inte åker till Paris.

På fredagen åker vi då istället till Köpenhamn! Går runt där hela dagen och kollade runt, "shoppade" och åt på restaurang. Det var mysigt. Sen åkte vi tillbaka till Svedala på kvällen.

På lördagen fick vi en biltur i Malmö och sen åkte vi hem och var hemma runt tre. Tåget hem var 10 minuter tidigt! Man får vara nöjd åt det lilla!

Det roligaste med allt var ändå att vi låtsades vara i Paris. Det är ju skitkul! Jag och Amanda är lätt roligast av alla! Ungefär i Paris = Svedala. Vi Är så roliga!!

Det var vår parisresa. Jag säger som Amanda. Det tråkigaste var inte att vi inte kom till Paris utan att vi inte fick träffa Erik, Pontus, Björn, Arvid och Gabbe. Men de kommer ju hem till jul.


Detta har hänt

Vad jag har gjort och vad som kommer hända.

• Jag har spelar trombon i en mindre orkester. Igår gick det bra och idag ville jag bara gå därifrån. Fy vad sämst jag är.
• Jag har opererat mig själv i tummen. Jag trodde jag hade en sticka i tummen, men efter att jag hade pillat med nål och pincett så insåg jag att det inte var någon sticka. Nu har jag svinont i tummen.
• Jag har packat för imorgon åker jag ju till PARIS!!!!!!!!!!!' Hurra! Det ska bli kul, faktiskt. Egentligen sällskapar jag bara Amanda. Jag är hennes resekompis. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog kul!
• Jag har gått ifrån kristendomen och gått över till buddism. Förlåt alla kära kyrkovänner. Det är lite lustigt att tänka på det men det känns bättre för mig. Igår fick jag ett meddelande på FB får en person som skrev saker om Jesus och sånt. För några veckor sen skulle jag ha läst igenom allt men nu känner jag att det inte är något för mig. Lite kusligt. Buddismen känns bättre för mig som individ och känns som ett svar på hur jag är. Vi lämnar det nu. Godnatt <3


Hej! :D

Hej! :D


/ Emelie


Jag vet faktiskt inte riktigt

Jag funderar på vad jag ska skriva, men kommer faktiskt verkligen inte på något bra. Jag får väl bara skriva vad som har hänt och vad som händer. Förlåt.

Igår hade vi gig med MindGarden. Jag tror det gick bra. Jag har ju ont i nacken idag så det borde ha gått bra. Sen tog vi någon öl. Det var najs. Klockan var bara runt tio när jag kom hem...

Idag sov jag och Emelie till tolv. Det var sjukt. Dock så blev inte dagen så konstig. Jag kom igång fort så dagen blev ändå effektiv. Lyckades skriva konstskiten, det är jag nöjd över.

5 december har jag bokat uppkörning. Om någon undrar.

På torsdag åker jag till Paris. Det ska faktiskt bli kul, trots att jag hatar att resa. Jag vet inte riktigt varför. Det bara är så. Att åka någonstans där man inte riktigt vet vad man ska göra. Jag trivs väl så bra hemma i lugnet. Jag gillar att bara ta det lugnt. Jag är inte en sån taggad person. Nu vet ni det Nils och Toste.


Här kom det!

Jag tänkte ju skrivs varje dag om vad jag har gjort. Men jag fattar mig kort.

Måndag: Kalas, fest.
Tisdag: Körlektion, inbokning av uppkörning, fest.
Onsdag: Öva på hopplösa trombonnoter som inte går att spela.
Torsdag: Rakning, klippning, matförtäring, övning, jobbning.

Ett ganska lugnt och skönt lov. Imorgon väntas mys!

I tisdags var det kul. Jag köpte en snygg kavaj och var på snyggfest. Eller jag och Jacob var snygga och alla andra var tråkiga.

Max har åkt på kristet kan i Kalmar tills på söndag. Typiskt honom...


RSS 2.0