Mot något bättre? Kanske?

Dagen var blandad. Morgonen bestod av att tro att jag skulle svimma när som. Men bestämd som jag är skulle jag inte stanna hemma! Enda lektionen jag hade var ju fika med klassen hemma hos mentor Mattias. Så jag yrade iväg till bussen.

Svimmade nästan på bussen. Yrade runt i berg. Åt yrt fika. Yrade tillbaka till bussen. (Dock blir man mycket friskare av att hänga med sin klass) Sedan åt jag mat med Linnea. Yrade runt på stan och åkte buss hem för att vila lite.

Väl hemma efter lite vil i soffan hade jag 39 graders feber. Kul! Modern ringde sjukvårdsupplysningen och jag fick tid hos jourvården klockan kvart i nio.

Där blev jag undersökt och gav mina första blodprover. Tufft!

Det visade sig inte vara något fel alls.


Helt sjukt helt enkelt

Jag tror jag är sjuk. Tänk om jag måste stanna hemma! Sist jag var sjukskriven från skolan var när jag tog vaccinet mot svininfluensan våren 2010. Då blev jag sjuk.

Jag är lite trött på att maten lagas vid halv nio om kvällarna. Jag får väl börja äta kvällsmat själv. Jag är trött på att allt min käre bror gör är att sitta vid datorn. Verkligen hela tiden.

Det kanske blir skönt att flytta om ett år... Usch för tanken.


Bussåksjuka

Det finns många fina personer. Sen finns de några av de fina som är lite bättre än de anda fina. Sen finns det ett fåtal som är något extra. Speciella.

När man mår dåligt och är trött på situationen kan man åka och överraska Kristoffer. Han blev galet överraskad! Jag råkade äta upp massor av hans kakor. Det ska jag göra oftare, fly från verkligheten. Nu ska jag hem till eländet igen.

Blogga inte när du åker buss. Man blir dålig i magen.


Vaken

Man vet att man sover dåligt när man lägger sig vid kvart över nio och vaknar vid åtta, men ändå är äckligt trött när man går upp och knappt kan tänka.

Idag ska jag göra bil. I sömnen


En fruktansvärt värd dag

Vakna vid halv åtta av att familjen säger hej då och åker till Stockholm. Vid två, åka till skylten och hämta bastopp och sedan åka till kräftskiva med släkten.

Haltar iväg från kräftskivan för att gigga på stadsfesten, som blir mitt svettigaste gig hitintills.

Går hem i regn och kalasar lös med bra och kul folk! De sista gick vid tre.

Klockan är nu 03.26

Imorgon ska jag dammsuga och äta hamburgare med Jocke!

Eftersom att dagen är så magnifik bjuds det på en fin bild.

Puss på er alla små älsklingar!


En alternativ kväll

Prolog: Igår simmade jag i stångån med nollorna. Jag lyckades på något hum trampa på en sten. Det innebär ett djupt mycket blödande sår i hålfoten, vilket senare leder till att man haltar runt som en mongolisk krympling.

Dagen började med att halta runt i huset efter att jag spelade tv-spel lite för länge... Det ledde till att jag haltade till skolan med stereo, frackväska och trombon. Kristoffer hjälpte mig halvvägs.

Sedan var det kapällgig på skolan. Typ skitgig.

Sedan halta hem efter draget med väska och trombon. Fick skjuts till us för att säga hej.

Gick sedan och nollade hela kvällen. Skällde tyvärr. Usch, fy och blä för skäll. Åt kebab för snabbt. Fick ta av mig min äckliga (med ack så kärleksfull och vackra) faddertröja. Ska nu sova.

Klockan är nu 01.37

Imorgon har jag gig på sagateatern 18.45 och sedan är det öppet hus hos mig! Kom den som vill!


The first day of the legend of the new Es3A

NOLLNING!!!!

Nollor tycker det är kul att gå ner i en mörk källare full med maskerade treor. Det skulle jag tycka om jag var nolla! Imorgon blir nollningen snäppet bättre än idag, och på onsdag blir den snäppet bättre än imorgon. På torsdag kommer den vara ungefär dubbelt så bra som imorgon och på fredag ungefär dubbelt så bra som på onsdag och lite av måndag. Jag älskar nollor! Och treor! Och alla! Puss på er!!!

Här ska nu köpas färg!!!


Helgens 2

Fredag: Hänga på ett berg med Ronin och Jacob. För att sedan hänga i en klätterställning med Jacob och Ronbin.

Lördag: Göra ingenting med Kristoffer i ett tält. För att sedan spela med kapälle för att sedan avsluta kvällen hos Susanna.

Söndag: Kräfrkalas med J,M,T,L,R. För att sedan åka och bada. Vilken avslutning på ett lov! Underbart!

Imorgon väntas världens bästa nollning! (Der var ett jävla tjat om den där nollningen tänker ni. Förlåt) Jag ska sova fort så den hinner börja! Godnatt!


Helgens

Nu har det repats inför spelning på Stadsfesten! Sedan planerades det nollning! Shit vilken nolning vi kommer at hålla i! Nu väntas det mat och kankse Jacob!
 
Imorgon är det eventullet gig med kristoffer på Keep it Loud. Sedan kapällegig!
 
Vilket sjukt ovärt inlägg...  Aa men jo det är ju varmt. LP är mysigt. Körkortsteori är inte så jobbigt.
 
Jag var cool när jag var liten.
 

Status

Lägesrapport:
Jag sov lite för länge idag. Jag var i Rimforsa i måndags. Jag har börjat med körkortsteori. Hängmatta är najs. Promenad med Emma är najs. Snart är det nollning! Imorgon ska jag klippa mig. På söndag är det kräftkalas.

Varför jag är glad? Det finns ju inget att vara ledsen för!


Tjatja, kramas lite?

Sitter i Kalmar å har det bra! Kalmar är riktigt gött i små mängder. Härligt härligt, men farligt farligt! Idag har jag dödat 104 getingar. Lite hemskt. Jag ska nog söka jobb på aticimex.

Det planeras nollning för fullt! Vi kommer så ha den bästa nollningen en klass nollor kan ha!

Jag har det underbart just nu! Tack och hej <3


Back to the ödemark

Varför jag inte har skrivit något? Kort svar, ingen lust. Har man inget vettigt att skriva så känns det ju onödigt att ordbajsa om vad man har gjort under dagen...

Nu är jag i Kalmar igen över helgen. På måndag ska jag börja med körkortsteori är det tänkt! På Onsdag ska jag ha körlektion. Det räcker nog med en tror jag. Nu är det kräftor som gäller!


Till André Nilsson

I fredags fick jag reda på att min gokartkompis André Nilsson som har haft skelettcancer i två år somnade in i tisdags. André och jag började köra gokart när jag gick i trean och har alltid kört alla tävlingar jag har kört tillsammans. Tyvärr har jag inte träffat digt många gånger sen jag slutade tävla. 
 
Mitt första minne med dig var när vi 2004 gick en kurs på LMS tilsammans och när du kom fram och frågade om min bil.
 
Mitt första tävlingsminne var när vi körde klubbmästerskap 2004 om tredjeplatsen och vi körde ihop på tredje varvet så jag kom trea. Du var alltid en bättre förare än mig och hade vi inte krockat hade du kommit trea.
 
Mitt roligaste minne är de tävlingarna i Kalmar under sommaren. Den gemenskapen som växer fram hos gokartpersoner är i en klass för sig! Man kan bara ha det bra med gokartfolk. Det är i Kalmar och på andra bortatävlingar som känner att man verkligen har sin klubb. Du var en bra del av den klubben!
 
Mitt härligaste tävlingsminne var när vi körde klubbmästerskap 2008. Du låg före mig på tredjeplats i båda kvalen men jag var inte mycket långsammare. I finalen kom jag om dig i första kurvan och höll tredjeplatsen. När det var sex varv kvar hade du kommit om mig och Harry fick bryta från andraplatsen. Med fyra kurvor kvar kom jag ikapp och tryckte mig förbi i näst sista kruvan och fick andraplatsen.
 
Det jag verkligen gillade med dig var din possitiva inställning. "Varför ska man träna om man ändå kan banan?"
 
Under mina sista och bästa år körde jag din gamla bil.
 
Nu såg jag att du för två månader sen vann SM-silver i plåtslageri! Med flaggan i topp som du säkert skulle ha sagt.
 
Vi ses i Himlen!
 
 
 

En spännande dag!

Idag är det en spännande dag! Idag händer det nämligen ingenting! Precis som alla andra dagar man är i Kalmar... Imorgon åker jag hem och kapällegiggar lite. ••• Igår väntade jag på ett samtal men det kom aldrig. Jag satt på ett golv och facebookade så mycket så täckningen försvann. Det var kul.


Världens bästa inlägg!

 
 
Kan man ha en bättre festival? Knappast! Fint väder nästan hela tiden med undantag för någon timme. Sjukt mycket värda band och äckligt mycket najs folk! Något jag kkommer leva på hela året!
 
Vad som hände på Emmaboda: 
Vi fick en superbra tältplats (beroende på köande en timme innan de öppnade). 
Vi hade sjukligt varmt och fint väder!
Vi hade det rent i ungefär några timmar.
Jacob tejpade sina skor.
Vi stod längst fram på Svenska Björnstammen!
Sångaren i Björnstamen drack ur Jacobs Zingo!
Jacob lånade min keps.
SMK spelade!
Det fanns Dj.
Jasmin var där.
Vi hade glasögonfest.
Folk deppade när jag festade.
Vi åt jockes vattenmelon.
Vi stod längst fram på bob hund!
Jag hade extremt snygga glasögon (både de med palmen och de lysande)!
Vi hade allsång i campet och sjöng för andra vackra människor.
Vi hade världens snyggaste camp med ett tält på partytältet!
Jocke Hade kilt på sig! (Han var naken under...)
Det blev stökigt.
Vi åkte hem.
 
Shit vilken vecka! Allsång, sol, bönder, västgötar, östgötar, indie, electro, fest, tält, nudlar och kanelknäcke!
 
Tack och hej alla underbara! I will bli back i town on lördag and avalible på söndag till torsdag!

RSS 2.0