Nyårdbajs

Jag skulle kunna skriva en lista med massor av saker som jag har gjort under 2012. Men jag är på för dåligt humör för det så jag skiter i det och skriver bajs istället.
 
Bajs
 
Hoppas du som läser det här har en trevlig nyårsafton
Nu har jag en kategori!
 

I klockrike sandar man inte backarna

Jag sitter i bilen utanför en studio och väntar på att herr Charlie som alltid är i tid ska komma hit så jag kan lägga bas till MindGardens inspelningar.

Igår gjorde jag ingenting.

I fredags var jag i klockrike och hade konsert tillsammans med Magnus Carlsson. Det var kul. Nu kan jag sätta det på CV't!

Nu kom Charlie. 17 minuter sen...


Glad jul

Det ätt ju så jobbigt att blogga!

Jag fick ett nytt ljudkort och inspelningsprogram i julklapp. Idag började jag exprimentera med dubstep. Det var svårt. Ska nog börja med lite mer pianorytmisk elektro.

På fredag har jag konsert med Magnus Carlsson. Bara han och jag. Hehe. Det vore kul!

Dagens tips: Ät inte godis och åk tåg. Dålig kombination. Amanda och godis är en bra kombination dock!


Julus konsertus

Julkonsert är kul! Har man så ont i hela kroppen efter lördagen så man knappt kan stå så är det inte lika kul, fast fortfarande roligt. Efter julkonserten kan man välja på att umgås med sin flickvän eller dricka öl. Jag körde bil med Anna och Shadi istället. Varför dricka öl när man kan äta chicken nuggets?

Imorgon har jag sovmorgon till 17.45. Jag ska sova länge och kanske köpa alla julklappar om jag vaknar i okej tid. Det får vi se hur det blir.

I lördags var jag så trött så jag skulle kunna vart full. Kul grej!


Jag ber om ursäkt redan nu

Jag har inte bloggat för appen har varit trasig ett tag. O jag är för slö för att blogga vid datorn. Man kan bara göra kategorier på datorn också...

Det har inte hänt så mycket. Jag tog körkort i måndags. Jag fick tillbaka rösten i tisdags. Jag jobbade i torsdags. Jag frös igår och nu sitter jag på cupolen och ska bära grejer mot betalning. Sen ikväll ska jag vara dörrvakt åt några hårdrockare.

Jag tittade på min kalender och såg att jag får vila den 23.e, men då måste jag ju handla alla julklappar... Vi får se om jag överlever.


Ett para öronvärmare tack

Fy så fint det är ute! Kallt är det med. Är det fånigt med typ öronmuffar på en grabb? Eller finns det någon manlig motsvarighet?

Det där med att göra nya kategorier fungerar ju inte på telefonen... Då har vi ett problem.

Igår var det kul. Jag blev trött, Julia var glad, Amanda var yr och Jasmin var arg. Hon och jag (mestadels hon) gjorde snöänglar kvart i tre på natten. Sen sa hon svin och försvann. Om vi aldrig mer skulle ses så var det sista hon sa till mig svin. Jag sa puss, kram och godnatt. Det är en hemsk tanke.

Idag var det tomt i skolan. Vi var tre av sju på arrangeringen och typ 13 av 33 på dansen… Det är jobbigt att vara trött. Mesar.

Jag kan inte prata. Min röst är förstörd. Typiskt. Jag måste ha låtit mycket igårkväll... Nu ska rösten sova.


Nej Elvira, du kommenterade inte en gång förut

Idag klarade jag Teoriprovet! Ett hurra för det tycker jag. På onsdag har jag uppkörning. Det är jag inte så nervös för.

I söndags spelade jag in min del av låtarna med Hermansson & Umgänget. Det blir svinbra! Anna behövde lite gott att äta.

Det är synd att jag inte har något vettigt att skriva ibland. Därför gör jag nu kategorier med värt och ovärt. Då kan ni som inte vill läsa mitt bajssnack välja att bara läsa det vettiga och djupa. Då kanske jag uppdaterar oftare också.


Vuxenpööääng

Idag har jag gjort saker som man får göra när man är 18. Jag lämnade in en trisslott och köpte en V75! Som lite extra vuxenpoäng så körde jag till återvinningscentralen och kastade gipsskivor, som en man!

Nu sitter jag på bussen från österstad... Vad jag har gjort där är en spännande historia. Nu är vi i någon korsning till någon motortrafikled. Ikväll ska jag äta godis och imorgon ska umgänget and the Kristelius Kermanusonos spela in. Det blir kul.

Nu blev jag åksjuk


Ännu en alternativ kväll

Jag gillar alternativa kvällar, som inte riktigt blev som planerat hela vägen. Det är nog för att jag är så alternativ själv.

Estetfest var det ja! Najs. Kvällen slutade med att Amanda satt och värmde sig i min källare och sen gick hon till bussen.

Ska man köra en andra dag imorgon? Först ska jag baka pepparkakor och öva kör. Sen får jag se...

Hurra för alternatismen, festfixare, Emelie och post-grunge. Godnatt <3


RSS 2.0