Wait for it...

Jag lever! För er som undrar. Det kommer att komma ett sjukligt långt och snyggt inlägg med en kvarts miljon bilder så fort jag får tillgång till en dator... Eller borde jag skriva inlägget nu?


The best is yet to come

Idag far jag och Jacob till Kalmar! Det är två dagar kvar till Emmaboda!!! Jacob blev lite trött igår. Kall var han också. Han fick mat och värme på gyllene måsen. Trevligt var det i alla fall! Styckesindelningen fungerar inte när man bloggar från appen, därför blir inläggen väldigt fula och svåra att läsa. Tack och hej!


Den första av den sista

Detta inlägg tillägnas Jacob, Jennifer och mig själv. Det är tre dagar kvar till emmaboda! Det firas med kalas! Andra dagen gillt! Plunta med suggrör wtf! Jacob heter jag, jag fick låna Palmes mobil och gästblogga, men jag fick bara skriva en mening. Och jag heter Jennifer och gästbloggar jag med, jag är 157 cm lång och önskar ibland att jag var lika lång som Palme. Mitt bälte luktar rök från igår. Jag har en ny tavla på väggen


Man kan göra många saker med en katt

Ola Aurell – Man kan göra många saker med en katt
 
Detta är delvis ett hyllningsinlägg till Linnea. För hon är värd det.
 
Jag är hemma! Hurra! I fredags besökte jag Malin. I lördags spelade jag på tages hörna för att sedan spela poker med Johan, Jacob och Robin. I söndags spelade jag med.
 
Idag åt jag glass med Linnea! Riktigt trevligt. Linnea är en extremt värd person. Hon städar på min fars jobb ibland. för tillfället jobbar hon på ett aktivitetscenter. Linnea är ordförande i Glassmåndag, och studentansvarig i Elevkåren. Hon är nästan enda i klassen som bor inne i stan. Hon har ingen cykel, för båda två blev stulna. Hennes tips of the day skulle nog vara "Titta inte på Inception om du inte kan sova". Jag har tyvärr ingen vettig bild på henne så ni får några frächa från helgen istället. 
 
Jacob är extremt sexig.
 

Mörkt kallt ljus

Det är kallt här. Jag vill hem. Gärna nu. Det är för ensamt här. Usch. Det är nog inte nyttigt att vara på ett sådant här ställe för länge… Man blir liksom sån. Smålänning! Min handled gör ont också. Den är nog bruten. På den ljusare sidan: •Appen fungerar igen! Då slipper jag starta den långsamma, men dock snygga, datorn utan internet. •Jag tror det ska bli fint väder imorgon. Om det inte blir det kan jag ju alltid sova. •Jag har ju spelning på lördag och söndag! Tages hörna (mellan Länsmuseet och Konsert & Kongress) 15-18 båda dagarna! Kom kom kom! •Det är bara 13 dagar kvar till Emmaboda! Tack och hej, ost.


ström av brott

Nä jag vet inte... Kul Kul... Det är kul här, i kalmar. Jag kör massor bil. Till Öland bland annat. Igår var jag på marknad. Jag hittade en röd sladd. 
 
På Lördag får ni gärna komma förbi tages hörna någon gång mellan tre och sex. Det blir trevlig musik.
På söndag också. Samma tid och plats.
 
Sen är jag hemma nästan hela veckan, jag har ett pressat schema så om ni känner för att säga hej får ni gärna boka in det. (Egentligen har jag ingen inbokat men vill gärna ha samtal, sms, facebookmedelanden och mail.)
 
Nu kom jag på vad jag skulle berätta om först! Strömavbrott! Vi hade strömavbrott från tio till fyra. Då tänkte vi att man kan åka någonstans å spela minigolf! Men nejnej! Kalmars enda minigolfbana anordnade sm i minigolf... 
 
När jag har varit hemma kommer Jacob hit!! Hurra!! Sen blir det Emmaboda!!!!! Hurra 2x
 

Om 20 dagar

Om 10 dagar åker jag hem. Ungefär.
Om 11 dagar har jag spelning på Tages hörna. Det blir folkmusik, kom kom!
Om 12 dagar har jag en till likadan spelning på tages hörna. Kom du inte dagen innan, kom då!
Om 13-16 dagar tänkte jag åka longboard. Långt. 
Om 17 dagar är jag i Kalmar igen, men då är Jacob här! Hurra!
Om 19 dagar är det en dag kvar. Då har det handlats och packats.
Om 20 dagar åker vi till Emmaboda!!!!!!!! Sjukt jäkla najs!!!! Jag längtar oändligt! Som jag har planerat! Det kommer bli så bra! Hoppas jag. 
 
Igår försökte jag åka vattenskidor för första gången på tio år. Handtaget gick sönder innan jag kom upp...
 
Jag är ganska brun nu, och röd... Borde man köpa en ny trombon kanske?
 
Såhär i efterhand så kom jag på att det är 21 dagar kvar.... Men ni som läser det här idag tisdag får väl låtsas att ni läser det imorgon onsdag...

RSS 2.0