På en buss härifrån

Jag sitter på lunnevads busshållplats och väntar på bussen. Jag hade sökning nyss. Det gick nog ganska bra. Eller mer sådär. Det gick sämre än på kävestad, o där blev jag ju tionde reserv... Man får se hur det blir... Jag slog av en sträng när jag värmde upp. Så jävla typiskt... Då gick det lite sämre än vad det skulle kunna ha gått. Typiskt.

Men men! Ikväll ska jag sjunga duett med Shadi! Det blir kul och kommer gå bra!


Jag letade efter en bänk men fann en bro

 .

Att blogga är inte konst

Det är vår. Gött! Regn. Mysigt. Ingen sovmorgon. Onajs. Men men. Jag blev tionde reserv till Kävesta. Det var riktigt jävla kasst av mig. Fy fan. Jag är nog inte så bra som jag försöker tro att jag är... Synd. Godnatt.


Att blogga är en konst

Har haft det najs! Sökte kävesta förra veckan. Det gick bra! Sen dess har jag inte gjort så mycket. 
 
Idag har jag varit på dop. Min kusins barn döptes. Sött. God mat. 
 
Jag har sålt grejer så på torsdag ska jag köpa en ny bas. Kul ju!! 
 
Kvällen började på en bänk, fortsatte på ett tak, stenar och med sång, för att sedan gå ner mot stan. Efter det fortsatte det med fler bänkar i en skog och sen hem. Riktigt najs!! 
 
Puss på er alla! 

Fem och en halv timmes sömn

Jag har haft en galet najs dag och kväll! Började med att ha kul lektioner, äta kul mat och sen få ett enormt pepp inför morgondagens sökning. Jag ska till Örebro och söka folkhögskola. Jag ska vara där halv nio, jag åker härifrån halv sju, jag går upp halv sex, jag får sova ytterst lite. Det blir kul! Jag är lite nervös, men inte så farligt.

Ikväll hade MindGarden sitt bästa gig någonsin tror jag. Allt bara föll på plats. Jag slog visserligen av en sträng på basen men annars så gick allt perfekt! Sen åkte jag några rundor till skylten med grejer från gigget. Jag missar tyvärr skolan är vår för jag behöver sova. Men men! Vad kan man göra? Det är najs!

Ändå känner jag för att sätta mig och gråta. Jag vet inte förför. Det är något i mig som saknas. Jag bara känner för att gråta mig till sömns. Kan det kallas depression? Jag vet tyvärr inte.

Fem och en halv timmes sömn. Det klarar jag!


God morgon världen!

Hemma hos mig är det kallt och mörkt. Eftersom att vi renoverar rummet bredvid mitt så har pappa stängt av elen i mitt rum. Det är ändå okej, det går ju att leva med. Jag har tre skarvkontakter så det är lugnt. Kan både ha datorn, bildskärmen och en lampa igång samtidigt! De ni! Dock har jag inget internet till datorn. Det är jobbigt...

För att göra saker trevligare har pappa tagit bort ert element där det renoveras. Då stängs all värme av på hela övervåningen. Då blir det lätt kallt... Inatt hade jag 16 grader i rummet. 16 grader och ingen ström. Kan det bli bättre? Nä! För det är najs ändå! Puss och kram!


En dag i mellan de fyra dagarna

Idag har jag vilat. Jag kom hem runt fyra, blev väckt vid sju när målarna började spackla väggarna i rummet bredvid. Lyckades ändå somna om. Gick upp, åt mat, repade, åt glass med Elsa, gick hem, övade, åt mat, lärde mig gangnamstyle på blockflöjt för att sedan gå och lägga mig tidigt. Det är skönt att vila. Godnatt världen! <3


Sourz Apple

När jag tänker efter lite så r inte sylt så jäkla dyrt. Man får ju jäkligt mycket sylt för pengarna, och den räcker ju ganska länge.

Igår var jag hos Jacob. Där var det mysig. Vi badade och bastade och lyssnade på jazz. Najs! Dock slängde jag mig i snön som jag hoppades vad mjuk men den var stenhård och som sandpapper... Aj aj aj...

Ikväll ska jag på R.E.A på konsert & kongress. Det är kul! Sen ska jag kalasa igen.

Jag har ingen ström i mitt rum. Det är tråkigt.


Har man lov så har man, inget att göra

I helgen var jag själv hemma. Skippade Kalmar för kapällgig. Det var najs. I går gjorde jag ingenting. Idag gör jag ingenting. Imorgon ska jag kanske göra någonting. Det är skönt att ha lov.

Jag har lärt mig spela klarinett nu. Det går nästan bra ibland. Det är himla kul och jobbigt. När jag kan det ska jag lära mig trumpet. Sen får jag se vad jag ska göra efter det... Bli bra på alla instrument kanske?

Sylt är dyrt. Det märkte jag idag.


RSS 2.0