En helg i Stockholm

I torsdags hade jag 47 läsare på bloggen! Helt sjukt! En till och jag hade lika många läsare som stora skor. Proportioner säger jag bara.Nytt rekord! I fredags hade Amanda namnsdag. Det glömde jag bort. Jag skäms.

Igår åkte jag först till Vingåker Factory Outlet. Det fanns en delicato-outlet. Det var coolt. Sedan åkte vi till Hägersten. Där köper man stora skor. Jag köpte vinröda converse och gympaskor i 49.5. Det var också nytt rekord. Sen åkte vi till syrran i Solna.

Idag gosade jag med en två månadersbebis. Sen såg vi Jesus Christ Superstar. Sjukt bra!! Nu sitter jag i bilen hem och ska avnjuta ett välförtjänt höstlov. Ska nog festa varje dag bara för att jag kan. Jag börjar imorgon i Rimforsa.

Jag funderar på om jag ska läsa jazz/pop/rock på folkis eller musikproduktion. Några förslag?


Idag hände det grejer!!

Först skola typ. Sen jobb. Killen före mig i kön på Willys tog extrem lång tid på sig att betala så jag missade bussen med två minuter. Baklyset på cykeln hade batteritorsk så jag gick hem. När jag kommer hem så är hela tomten till huset avspärrad av polisen.

Mamma och Max var hemma och sa att det hade varit flera polisbilar och en ambulans inne vid hyreshusen bredvid vårt hus. Jag gick och frågade en konstapel om jag kunde lyfta på avspärrningen så att pappa kunde köra in bilden eftersom att infarten var avspärrad. Som svar får jag "Det går bra. Kör in bilen och håll er inomhus." Det gick runt tre konstaplar med hundar och letade i vår häck och grejer. När jag gick in igen så kom en polis sedan och ringde på och berättade att det hade varit ett knivbråk i en lägenhet med ett antal missbrukare inblandade och att de nu letade efter kniven som eventuellt var slängd i vår häck. Det var lugnt att gå ut och att det nog var någon av de som de hade tagit in på förhör som var gärningsmannen.

Vilken spänning i vardagen! Corren vill ha tips. Jag kan sälja det jag vet för 10:- per ord. Det blir nog bra. Godnatt <3


Förlåt jag somnade

Igår skulle jag skriva ett långt och fint inlägg, men råkade somna istället. Jag får göra det en annan gång.


Idag ramlade jag med cykeln

Getbäcksgatan 14. Där var jag igår. Först kom Filippa hem! Henne har jag inte träffat sen i somras. Vi gick en sväng på krogen. När hon träffade sina gamla kompisar så gick jag hem till Oskar Franzén. Jag hoppades få träffa André, men nä. Han låg nere i källaren... Men sen störde jag så jag fick prata med honom. Det var kul. Jag fick glass som tröst av Oskar att jag fick vänta på honom.

Grattis till dig som läser det här och fyller år idag. Typ Nathalie.

"Varför bloggar jag uppochner för?"


Bus(s)igt värre

Ikväll var jag busig! Jag sa till Amanda att jag skulle lägga mig, fast sen så plockade jag undan all disk istället! Mohahahaha!! Pappa såg så söt ut när han sov i soffan.

Idag gjorde jag knappt något. Jobbade och hade det lite trevligt. Igår var det Afrokonsert. Det var kul. Jag är nog ganska så duktig ändå.

Vissa människor spyr man över att tänka på, andra älskar man. Godnatt!


14 timmar skola idag

För. Trött. För. Blogg. Godnatt.


Det känns fel

How to Save a Life, sjukt bra låt!

Emelie tyckte att jag skulle gå ner och ta en egobild på mig och skriva om dagens outfit. Jag skulle verkligen inte klara att göra det bara sådär. De få gånger jag tar bild på mig själv så är det när jag tittar på mig själv i spegeln och det liksom bara blir så för att jag är så snygg. (Självförtroendet är det inget fel på!) Det skulle verkligen inte gå att göra det. Det skulle vara så o-mig... Lustigt men det går inte. Jag skulle absolut inte kunna lägga upp den här sen...

Om någon undrar så har jag en randig tröja på mig. Godnatt <3


Hur gick det sen då?

Ja, ni alla undrar säkert hur det gick för mig att köra idag! Ni kan knappt sitta still av undran! Här kommer det!

Jag var vid banan ombytt och bilen var körklar vid nio. Jag körde ett varv, fick extrem flashback. Blev förvånad över hur extremt fort det gick! Bilen med förare väger runt 160 kg och har 32 hästkrafter. Det blir ett ganska rejält ryck när man trycket gasen i botten.
Efter tre varv, i kurvan efter rakan man kör i typ 100 på så tar inte bromsen så jag far rakt ut genom gruset in i däckbarriären. Lyckas ändå få ner farten och kör in i däcken i ca 20-30 km/h.

In i depån och meckar, provar igen att köra, två varv sen så slutar bromsen funka ingen... Lyckas dock reda ut det. Meckade sen igen i typ en timme, vågade inte köra mer och åkte hem.

Det blev ca fyra minuter körtid, men ack vilka fyra minuter! Oh My Buddah! Vilken lycka!

Sen myste jag med Emelie hela eftermiddagen.

Jacob smygfotade mig i matsalen. Tack och hej, räkost.


För alltid är en lång tid

Däck är bytta, vattnet är påfyllt, batteriet är laddat, overaller är provade, hjälmen polerad, väskan packad! Imorgon ska jag köra gokart! Det är första gången sen i nian som jag kör en riktig gokart. Jag har längtat efter att få köra sen jag körde sist... Jäklar vad kul det ska bli!!!

Igår var det fest. Det var mysigt.

Idag har jag repat och vilat.

Fasen vad kul det ska bli!


En frukost för en, tack.

Ha! Ni trodde allt att jag inte skulle blogga idag! "Åå Alex han går ju och lägger sig så tidigt, han kan ju inte blogga såhär sent!" Där hade ni allt fel! Jag har suttit och komponerat hela kvällen! Men ack vad klockan blev mycket! Nu måste jag sova. Imorgon är det ju en konsertdag! Natti!


Skulle bara hälsa lite!

Alexander har sagt att jag inte får skriva på hans blogg idag, för han har redan bloggat. Hur kunde han veta att jag skulle blogga??

Det äckliga är ju att precis efter att jag har skrivit på min blogg att jag måste låna Alex telefon bloggade Emelie på hans blogg!! Jag blev så irriterad.

Men det gör ingenting. För världen är fin, och jag har en ny tröja.

Jag tycker om dig Alex. Du är typ bäst. Efter mig. Vad skulle jag ta mig till utan dig?

Kram Kristoffer.


I en bil med nio säten

Idag gick jag upp suv sex. Äckligt tidigt för en grabb som mig. Nu sitter jag i en bil med åtta främlingar påväg till Norrköping. Halkkörning it is!

Det finns väl inte så mycket mer att säga... Jag har en randig tröja på mig. Jag har en lektion idag. Imorgon är det rep med aspiranterna i kapälle.

Lev väl


Jag skulle kunna vara med i en reklam

Ibland måste man låta sig själv säga "Jävlar vad snygg jag är!" Idag har jag "kläder från MQ-dag. En randig tröja.

Det är kallt nu. Snart är det vår! Nu kom jag på att jag borde ha tagit vantar. Det är kallt att blogga påväg till skolan.

Igår hittade jag 13 kr i min gamla jacka. Jag ska börja använda gamla jackor oftare


Hoho

Det är kul att blogga mycket! Yeah! Elvira kommer säkert bli överraskad när hon kommer hem från utlandet och ser att det finns 1 000 000 inlägg att läsa! Shiet så gal1!! My gosh! Herre Buddah! Godnatt


Sova!

Alexander kom hit igår supermys! Vi tog spontant en promenad runt halva Linghem klockan halv 12, det var kul.

Nu är jag jättepigg och kan absolut inte somna om. Alexander är trött.

Med vänlig hälsning, Emelie

Ps: Alexander är underbar<3


I Linghemsk kyla

Idag är det höst! Kallt är det också. Därför köpte jag en halsduk. Det är bra att handla på MQ för då betalar mamma. Jag står som ägare på mitt abonnemang nu. Vuxenpoäng hej hej!

Jag har inte en randig tröja på mig idag! Men jag köpte en...

Nu sitter jag och har det bra hos Emelie.
Vi är sociala med varsin telefon på en soffa.

Hurra!


Inte dagens outfit

Hej hej alla kära stalkers!!! Idag har jag blåa jeans och en randig tröja. Med röda ränder. Sen har jag en grå tröja på det.

Började dagen med körlektion. Inte för att skryta, men jag är kung.

Nu har jag städat och ska ha ensamble!! Hurra och adjö! (Inlägget skulle postas imorse, men det är segt med app)

Jag älskar er


"Studie"dag

Bra att ni klagar! Jag ska blogga varje dag i en vecka nu!

Sitter på jobbet och väntar på att deltagarna ska anlända. Idag är första gången på länge som jag är utvilad när jag kom till jobbet. Oerhört skönt! Kanske till och med är pigg när jag kommer hem!

Tack till Elvira för en sjukt lång kommentar. Det uppskattas!

Idag har jag blås jeans och en randig tröja på mig.

Imorse vaknade jag av att Emelies alarm ringer vid halv sex. Bra start på en studiedag. Myser i sängen med film fram till tolv. Hade trombonlektion och åt mat själv. En najs dag!


Slit

Blä blä! Idag hade jag på mig blåa jeans och en randig tröja. Med gula ränder.

Jag har varit svintrött sen i torsdags. Idag är jag pigg. Imorgon har jag studiedag. Igår lade jag mig vid halv nio.

Emelie tycker jag är dålig på att blogga. Men jag gillar henne ändå.

Jag tänker inte börja med dagens outfit.

Jag har inget vettigt att blogga om.

Jag bloggar dåligt FÖR ATT DET KOMMENTERAS DÅLIGT!!!!!!!!!

Hejdå <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231030/images/2012/pic_506c6db4ddf2b326b7000416.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231030/images/2012/pic_506c6db4ddf2b326b7000416.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231030/images/2012/pic_506c6de7e087c337ddc9ca84.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231030/images/2012/pic_506c6de7e087c337ddc9ca84.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231030/images/2012/pic_506c6e019606ee6a21b903e9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231030/images/2012/pic_506c6e5de087c33832767846.jpg" class="image">


RSS 2.0